SZOBAFOGLALÁS

Foglalja le szállását a Hegylánc Fogadóban online!

tovább

széchenyi 2020

Konyhatechnológiai és energetikai megújulás a Hegylánc Fogadóban

tovább

Elérhetőségek

Hegylánc Fogadó

Cím: 9681 Sótony,
Fő utca 30.
Telefon:
+36-95/410-250
Mobil:
+36-20/450-0350
E-mail:
info@hegylancfogado.hu
Megközelítés

Megközelítés

Fogadónk a falu központjában az ikervári és a sárvári út kereszteződésnél található. A település műúton három irányból közelíthető meg, Sárvár előtt a Balaton felöl közelítve balra 8 km. A 8 számú főúton Kám irányából mintegy 12 kilométer, Ikervár irányából körülbelül 6 km távolságra helyezkedik el Sótony.

Nyitvatartás

Nyitvatartás

hétfőtől péntekig 8:00 – 22:00
szombaton 8:00 – 23:00
vasárnap 8:00 – 22:00

 Étterem


A Hegylánc Fogadó Sárvártól 9 km-re, a Kemeneshát dombjainak ölelésében kitűnő ételekkel várja vendégeit.

A hét minden napján (hétfőtől vasárnapig) készítünk menüt, melyet igény szerint akár ki is szállítunk. Heti részletes menüajánlatunkat itt találja.

Vendégeink étlapunk gazdag választékából is kedvükre fogyaszthatnak. Konyhánk a hagyományos magyaros ételeken (húsleves, gulyásleves, marhapörkölt, halászlé, stb.) és klasszikusokon (csülök, urasághegyi sertéskaraj, hagymás rostélyos, hátszín, stb.) túl vegetáriánus ételeket (rántott trappista, salátatálak, stb.), gyermekadag gyermekételeket (Némó tányér, Dínó falatkák mosolygós burgonyával, stb.), nemzetközi specialitásokat (bolognai spagetti, kebap tál, pizza, stb.) és különleges, több fő részére gazdagon összeállított tálakat (Fogadó-tál, Hegylánc-tál, Csülök-tál, stb.), valamint glutén- és laktózmentes ételeket (zöldségkérémleves, tökfőzelék, gluténmentes tészta, stb.) is kínál.

Éttermünk gyermekbarát eszközökkel és szolgáltatásokkal (pelenkázó, etetőszék, gyermekételek, játszótér, stb.) a gyermekes családok számára is felhőtlen kikapcsolódást kínál.

Fogadónk családi és céges rendezvények, baráti összejövetelek és lakodalmak lebonyolítására is alkalmas (50-60 főig), fogadónk tetőterében pedig igény szerint szállást is tudunk biztosítani. Vállaljuk családi és céges rendezvények (meleg, illetve hidegtálas) ételbeszállítását is.

Tiszteljen meg minket bizalmával, térjen be fogadónkba, kóstolja meg kiváló ételeinket, rendeljen napi menükínálatunkból, bízza ránk családi vagy céges rendezvénye menüsorának elkészítését!

Keressen minket a -on is!
Vissza az előző oldalra!
Hegylánc Fogadó - MagyarHegylánc Fogadó - angolHegylánc Fogadó - németHegylánc Fogadó - cseh