SZOBAFOGLALÁS

Foglalja le szállását a Hegylánc Fogadóban online!

tovább

széchenyi 2020

Konyhatechnológiai és energetikai megújulás a Hegylánc Fogadóban

tovább

Elérhetőségek

Hegylánc Fogadó

Cím: 9681 Sótony,
Fő utca 30.
Telefon:
+36-95/410-250
Mobil:
+36-20/450-0350
E-mail:
info@hegylancfogado.hu
Megközelítés

Megközelítés

Fogadónk a falu központjában az ikervári és a sárvári út kereszteződésnél található. A település műúton három irányból közelíthető meg, Sárvár előtt a Balaton felöl közelítve balra 8 km. A 8 számú főúton Kám irányából mintegy 12 kilométer, Ikervár irányából körülbelül 6 km távolságra helyezkedik el Sótony.

Nyitvatartás

Nyitvatartás

hétfőtől péntekig 8:00 – 22:00
szombaton 8:00 – 23:00
vasárnap 8:00 – 22:00

 Bemutatkozás


Bemutatkozás - Hegylánc Fogadó, Sótony

Üdvözöljük a Hegylánc Fogadó honlapján!

 

Fogadónk a 84-es és a 8-as főút összekötő szakaszán, Sótony központjában, a Sárvár-Ikervár-Kám kereszteződés csomópontjánál található. A település Sárvártól 6 km-re, a Kemeneshát dombvidékének nyugati peremén, hét „hegylánc” (Kómár-hegy, Uraság-hegy, Mester-szél, Gerencsér-hegy, Csuszkati-hegy, Belső Újhegy, Külső Újhegy) tövében helyezkedik el. A fákkal és szőlővel borított sótonyi hegyoldalon apró pincék bújnak mely, melyekben a kedvező domborzati viszonyoknak köszönhetően több mint száz éve folyik a bortermelés. A sótonyi hegyekről letekintve festői szépségű kilátás nyílik a Rába völgyére.

Családias hangulatú panziónk a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőtől mindössze 6 km-re, a Pannónia Ringtől 15,5 km-re található.

Szeretettel várjuk többek között a Kemeneshát békés csendjében kikapcsolódni, a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő vízében megmártózni vágyó vendégeinket, valamint a száguldás szerelmeseit.

A Hegylánc Fogadó Sótonyban két-, illetve háromágyas szobákkal várja a Kemeneshát békés csendjében kikapcsolódni, illetve a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő vízében megmártózni vágyó vendégeit. Fogadónk kiváló éttermében vendégeink étlapunk gazdag választékából kedvükre válogathatnak. Panziónk és éttermünk gyermekbarát eszközökkel és szolgáltatásokkal (babaágy, etetőszék, fürdetőkád, gyermekételek, játszótér, stb.) a gyermekes családok számára is felhőtlen kikapcsolódást kínál.

Tiszteljen meg minket bizalmával, térjen be fogadónkba!

 

Üdvözlettel:

Nagy Arnold üzletvezető

 

Keressen minket a -on is!


Csatolt fájl(ok):
Vissza az előző oldalra!
Hegylánc Fogadó - MagyarHegylánc Fogadó - angolHegylánc Fogadó - németHegylánc Fogadó - cseh